Hiša samostojna Osrednjeslovenska, Brezovica, Rakitna, Cena: 295.000,00

Osnovni podatki

Cena:
295.000,00 
transakcija:
prodaja
šifra:
PH30434ME
vrsta objekta:
hiša
tip:
samostojna
država:
Slovenija
lokacija:
Osrednjeslovenska, Brezovica, Rakitna
leto izgradnje:
1979
leto prenove:
2000
velikost:
137,40 m²
parcela:
618,00 m²

Kontaktni podatki

Mojca Erčulj
GSM:
+386 30 313002
Telefon:
+386 1 2445000
Ljubljana nepremičnine d.o.o.
Cesta na Brdo 69
1000 Ljubljana
Telefon:
+386 1 244 50 00
Fax:
+386 1 244 50 04

Pošlji povpraševanje

E-mail je uspešno poslan!

Pošlji
Hiša samostojna, Osrednjeslovenska, Brezovica, Rakitna

1 od 19

Prejšnja slika Naslednja slika
Galerija

Opis

Hiša,zgrajena leta 1979, je bila l. 2000 prenovljena in usposobljena za stalno bivanje 4 članske družine. Prenovljene so bile inštalacije, fasada in celotna notranjost.

Razporeditev je sledeča: v pritličju se nahaja prostorna veža, jedilnica, povezana s kuhinjo in dnevno sobo. V pritličju se nahaja še shramba in kopalnica s tuš kabino. V nadstropju je starševska spalnica z izhodom na prostorno teraso in kopalnica s kadjo. Velikost spalnice in razporeditev oken omogoča tudi delitev na dve sobi. 

V mansardi se nahaja prostorna otroška soba z izhodom na balkon. Tudi tukaj bi se z namestitvijo predelnih sten lahko uredili dve sobi. 

Hiša je centralno ogrevana na plin (UNP) ter z dvema kaminoma (v dnevni sobi in v spalnici). 

Urejena in ograjena parcela omogoča prijetno bivanje družine ali druženje s prijatelji v neokrnjeni naravi. Pred hišo je veliko tlakovano dvorišče in lepo negovana zelenica okoli hiše. Na robu parcele je še manjša vrtna uta za shranjevanje. Prostora za parkiranje je dovolj za več vozil. 

Vabljeni na ogled.

Pogoj prodajalca za sklenitev posla: Kupec plača davek na promet nepremičnin v višini 2 % prodajne cene.

The house, built in 1979, was  in 2000 renovated and trained for permanent residence of 4 member families. The installations, the facade and the entire interior were renovated.

The layout is as follows: on the ground floor there is a spacious hall, dining room connected to the kitchen and living room. On the ground floor there is a storage room and a bathroom with a shower. Upstairs is a master bedroom with access to a spacious terrace and a bathroom with a bathtub. The size of the bedroom and the layout of the windows also allows for division into two rooms.

In the attic there is a spacious children's room with access to the balcony. Here, too, two rooms could be arranged by installing partitions.

The house is centrally heated by gas (LPG) and with two fireplaces (in the living room and in the bedroom).

Arranged and fenced plot allows a pleasant stay for family or socializing with friends in unspoiled nature. In front of the house is a large paved yard and beautifully manicured lawn around the house. At the edge of the plot is an even smaller arbor for storage. There is enough parking space for several vehicles.

You are invited to visit.

Seller's condition for concluding the transaction: The buyer pays real estate transfer tax in the amount of 2% of the sale price.