Hiša dvojček Osrednjeslovenska, Vrhnika, Podlipa, Cena: 275.000,00

Osnovni podatki

Cena:
275.000,00 
transakcija:
prodaja
šifra:
PH30432NO
vrsta objekta:
hiša
tip:
dvojček
država:
Slovenija
lokacija:
Osrednjeslovenska, Vrhnika, Podlipa
leto izgradnje:
2020
velikost:
178,47 m²
parcela:
322,00 m²

Kontaktni podatki

Nataša Osojnik
GSM:
030 313 005
Telefon:
+386 1 2445000
Ljubljana nepremičnine d.o.o.
Cesta na Brdo 69
1000 Ljubljana
Telefon:
+386 1 244 50 00
Fax:
+386 1 244 50 04

Pošlji povpraševanje

E-mail je uspešno poslan!

Pošlji
Hiša dvojček, Osrednjeslovenska, Vrhnika, Podlipa

1 od 9

Prejšnja slika Naslednja slika
Galerija

Opis

Na idilični lokaciji, v kraju Podlipa pri Vrhniki, prodamo enoto hiše dvojček (objekt B2), ki se nahaja na parceli velikosti 356 m2. 

Hiša bo izdelana "na ključ" z visoko kakovostnimi materiali in natančno kontrolirano izvedbo. 

Hiša (P+1+M) je arhitekturno zasnovana tako, da je pritličje namenjeno bivanju. V nadstropju se nahajata dve otroški sobi s kopalnico, mansarda pa je namenjena staršem.

Pritličje, neto bivalne površine  57,84 m2 obsega vetrolov, predprostor, WC, tehnični prostor, shrambo, kuhinjo z jedilnico ter dnevno sobo z izhodom na teraso (velikosti 17,80 m2).

Nadstropje v izmeri 49,37 m2  neto bivalne površine, obsega hodnik, kopalnico, utility, dve otroški sobi ter balkon (velikosti 4,47 m2). 

Mansarda (35 m2) je zasnovana kot en prostor, v katerem se nahaja starševska spalnica z lastno kopalnico, garderobnim delom ter izhodom na odprto ložo (3,95 m2).

Hiša ima JV orientacijo in je del funkcionalno zasnovanega naselja štirih stanovanjskih enot. Vse enote so zasnovane tako, da imajo glavni vhod s severne strani ter teraso na južni strani. Vsaka enota ima v prvem nadstropju balkon, orientiran proti severni strani ter ložo v mansardi orientirano na jug.

Vsaki stanovanjski enoti pripadata dve lastniški parkirni mesti ter vrtna shramba (10 m2) v sklopu zunanje ureditve. 

SPLOŠNI PODATKI:

Streha je klasična dvokapnica s frčado na južni strani objekta. Kritina so opečnati strešniki Tondach.

Temeljna plošča je izvedena kot dvojna AB plošča, debeline 30 cm, medetažne plošče pa debeline 18 cm. 

Zunanji nosilni zidovi so iz opeke, debeline 25 cm z vertikalnimi AB vezmi. Izvedba fasade je klasična kontaktna fasada, debeline 17 cm v svetlo sivi barvi z delnimi poudarki temnejše sive barve. Toplotna izolacija fasade je toplotno izboljšani EPS debeline 16 cm s toplotno prevodnostjo 0,031 W/(m.K)

Okna so iz PVC profilov, proizvajalca Rehau s troslojno zasteklitvijo s klasičnim in drsnim odpiranjem ter zunanjimi senčili (krpankami) na električni pogon. Vhodna vrata so v PVC izvedbi v enakem sistemu kot okna in opremljena z videodomofonom proizvajalca Urmet. 

Za ogrevanje objekta je predvidena toplotna črpalka zrak-voda, proizvajalca Viessmann. Za hlajenje in razvlaževanje so predvidene multisplit klimatske naprave s tremi notranjimi enotami (v vsaki etaži po ena enota). 

Vsaka enota bo imela svojo malo čistilno napravo za zbiranje odpadnih voda iz objekta. 

V kopalnici, WC-ju, utilityju, shrambi, vetrolovu in hodniku bo položena kakovostna talna keramika večjega formata. Prav tako po stenah kopalnice ter WC-ja. Vsa sanitarna oprema bo višjega cenovnega razreda, proizvajalca Villeroy&Boch. V dnevno bivalnem prostoru, spalnici, otroških sobah, stopnicah ter garderobni sobi bo položen kakovosten večslojni hrastov parket, primeren za talno gretje.. 

Pri urejanju okolice se bo upoštevala obstoječa konfiguracija terena, ki je pretežno ravna, z izjemo rahlega padca na JZ parcelni mejiin zmernim dvigom na S meji, kjer se bo v delu izvedla škarpa iz armiranega betona. Tlakovani del parcele bo v večji meri izveden s propustnimi materiali. 

KOMUNALNA OPREMLJENOST:

Objekt bo priključen na:

-javno vodovodno omrežje

-elektro omrežje

-telekomunikacijsko omrežje - optika

Vabljeni na ogled.

Pogoj prodajalca za sklenitev posla: Kupec plača davek na promet nepremičnin v višini 2 % prodajne cene.

In Podlipa near Vrhnika; unit of a semi-detached house (building B2), located on a plot of 356 sqm.

It’s architecturally designed so that the ground floor is intended for living. Upstairs are two children's rooms with bathroom, and the attic is for parents. The living area has 178.47 sqm and the whole real estate has 305 sqm.

The house has a SW orientation and is part of a functionally designed settlement of four residential units. All units are designed to have a main entrance on the north side, a terrace on the south side and have a north-facing balcony on the first floor and a south-facing loggia in the attic.

The house will be ready to move in and will be made out of quality materials and carefully controlled execution.

Each residential unit has two private parking spaces.

 

You are invited to visit.

Podobne nepremičnine v okolici

Hiša dvojček Osrednjeslovenska, Lukovica, Trnovče

prodaja
velikost: 180,00
Cena: 264.000,00
zasebna objava Klemen, 070229174,

Hiša dvojček Osrednjeslovenska, Vrhnika, Vrhnika

prodaja
velikost: 190,90
Cena: 179.900,00