Stanovanje trisobno Podravska, Maribor, Center, Cena: 144.000,00

ogledan: 1.031
Shranjeni oglasi Shrani

Osnovni podatki

Cena:
144.000,00 
transakcija:
prodaja
šifra:
927
vrsta objekta:
stanovanje
tip:
trisobno
država:
Slovenija
lokacija:
Podravska, Maribor, Center
leto izgradnje:
1905
leto prenove:
2015
nadstropje:
2.
velikost:
148,00 m²

Kontaktni podatki

Tanja Koser
GSM:
041/699-401
Telefon:
02/228-19-80
TK nepremičnine, Tanja Koser s.p.
Gozdna ulica 16
2311 Hoče
GSM:
+386 41 699 401

Pošlji povpraševanje

E-mail je uspešno poslan!

Pošlji

Energetska izkaznica stavbe

Potrebna toplota za ogrevanje
Razred C
A1
A2
B1
B2
C
D
E
F
G
0 15 35 60 105 150 210 300+
Stanovanje trisobno, Podravska, Maribor, Center
Osrednja soba, dnevna soba

1 od 15

Prejšnja slika Naslednja slika
Galerija
Osrednja soba, dnevna soba - Stanovanje trisobno, Podravska, Maribor, Center Dnevna soba - Stanovanje trisobno, Podravska, Maribor, Center Dnevna soba, ki je prehodna tudi s spalnico - Stanovanje trisobno, Podravska, Maribor, Center Spalnica ali otroška soba - Stanovanje trisobno, Podravska, Maribor, Center Spalnica iz drugega konca - Stanovanje trisobno, Podravska, Maribor, Center Soba - Stanovanje trisobno, Podravska, Maribor, Center Kuhinja z jedilnico - Stanovanje trisobno, Podravska, Maribor, Center Kuhinja in jedilnica z izhodom na balkon - Stanovanje trisobno, Podravska, Maribor, Center Balkonček - Stanovanje trisobno, Podravska, Maribor, Center Predsoba, dostop v vse prostore - Stanovanje trisobno, Podravska, Maribor, Center Vhod in drugi balkonček - Stanovanje trisobno, Podravska, Maribor, Center Kopalnica z kadjo in tušem - Stanovanje trisobno, Podravska, Maribor, Center wc - Stanovanje trisobno, Podravska, Maribor, Center Drugi balkon - Stanovanje trisobno, Podravska, Maribor, Center Tloris - Stanovanje trisobno, Podravska, Maribor, Center

Opis

Na dobri lokaciji v centru mesta prodamo prostorno in svetlo 3 sobno staromeščansko stanovanje (bližina zdravstvenega doma, sodišča). Stanovanje se nahaja v 2. nadstropju večstanovanjske hiše. Odlikuje ga funkcionalna razporeditev prostorov ter lega, ki je pretežno jugo zahodna (uporabna površina 122,90 m2 in površina dela stavbe 148,3 m2). 

Razporeditev: vstop v velik predprostor iz katerega je dostop do vseh prostorov in balkon (gleda na dvorišče), wc, kopalnica s kadjo in tušem, sledijo 3 sobe, kuhinja z jedilnico in izhod na balkon. Stanovanje je bilo v letu 2015 obnovljeno in sicer: vodovodne in elektro instalacije, nova plinska etažna peč z novimi radiatorji, talne obloge na balkonih, v celoti wc in kopalnica, okna so lesena in so bila obnovljena. Tlaki: v sobah in v predsobi parket ribja kost, kuhinja z jedilnico - na lesene deske je položen pvc pod, kopanica - kamen in wc - keramika. Ogrevanje je urejeno na individualno plinsko peč. V dnevni sobi je možnost namestiti kamin ali kaminsko peč.

Stroški so vezani na porabo: upravnik za eno osebo 50 eur, plin v zimskih mesecih do 150 eur - poleti do 30 eur, elektrika 40 eur. 

Parkirišče v okolici stavbe na javnih površinah, z dovolilnico.

Primerno tako za bivanje kot za investicijo. 

Podobne nepremičnine v okolici