Sem najemnik stanovanja. Že dalj časa v stanovanje zamakanje s strehe povzroča škodo na moji opremi in tudi stenah ter parketu. Ali lahko lastniku preneham plačevati polno najemnino?

Vir: www.jssmol.si

Sem najemnik stanovanja. Že dalj časa v stanovanje zamakanje s strehe povzroča škodo na moji opremi in tudi stenah ter parketu. Ali lahko lastniku preneham plačevati polno najemnino in si tako poplačam storjeno škodo?

preberi odgovor

V najemnem stanovanju živim že več kot trideset let. Ker je sosed menjal okna, sem se tudi jaz odločil, da naročim zamenjavo pri istem izvajalcu. Dogovoril sem se za postopno zamenjavo.

Vir: www.jssmol.si

V najemnem stanovanju živim že več kot trideset let. Ker je sosed menjal okna, sem se tudi jaz odločil, da naročim zamenjavo pri istem izvajalcu. Dogovoril sem se za postopno zamenjavo. Zamenjali so mi že polovico oken. Sedaj pa sem izvedel, da v najemnem stanovanju plača zamenjavo oken lastnik. Ali lahko zahtevam, da mi lastnik povrne sredstva za plačilo zamenjanih oken ter plača zamenjavo še preostalih oken in balkonskih vrat?

preberi odgovor

Stanovanje ima balkon in je obrnjeno na jugozahodno stran. V poletnih mesecih je huda vročina, v zimskem času pa v stanovanje pritiska mraz. Pod kakšnimi pogoji lahko zasteklim balkon?

Vir: www.jssmol.si

Stanovanje, v katerem prebivam ima balkon in je obrnjeno na jugozahodno stran. V poletnih mesecih je huda vročina, v zimskem času pa v stanovanje pritiska mraz. Pod kakšnimi pogoji lahko zasteklim balkon in montiram na okna rolete?

preberi odgovor
  • Iskalnik
  • Hitri iskalnik
Išči
Javne dražbe Zadnjih 100 nepremičnin

Moj kotiček