Četrtek, 11. junij 2009

SONČNE ELEKTRARNE – Nove možnosti na področju arhitekture in investiranja 16. junij 2009, SIST, Ljubljana

Izkoriščanje energije sonca v urbanih okoljih nudi obilo novih možnosti pri gradnji in načrtovanju objektov. Še posebej to velja za fotonapetostne sisteme, ki se z lahkoto nevpadljivo vklapljajo v zgradbe in zagotavljajo ne samo pridobivanje električne energije ampak lahko opravljajo tudi funkcije senčil, zasteklitev (oken), lahko so uporabljeni kot obloga fasad, strešna kritina in podobno.

Obnovljivi viri energije predstavljajo tudi zelo zanimivo dolgoročno možnost investiranja, saj nudijo vse možnosti klasičnega investiranja sredstev, kot so solarni skladi, delnice, vzajemni skladi, dolgoročne etične naložbe in vezave sredstev pri specializiranih bankah. Možnosti investiranja so v Evropi (predvsem v Nemčiji) na voljo tako na področju energije vetra, biomase, bioplina in fotovoltaike.

Ne zamudite seminarja, kjer bodo predstavljeni standardi s področja fotonapetostnih sistemov, fotonapetostni sistemi kot element arhitekture, investicije v obnovljive vire energije, tehnični predpisi in upravni postopki pri priklopu fotonapetostnih sistemov.

Vljudno vabljeni projektanti, arhitekti, gradbeniki, potencialni investitorji, finančni strokovnjaki in vsi ostali, ki vas to področje zanima!

Več: Agencija Poti
 

  • Iskalnik
  • Hitri iskalnik
Išči
Javne dražbe Zadnjih 100 nepremičnin

Moj kotiček