BLOK 3 GORNJA RADGONA Slovenija, Pomurska, Gornja Radgona

Statistika

Opis

Lokacija

Tehnične lastnosti

Cenik (3)

Povprečna cena kvadratnega metra: 1.170,81 €/m²

Število enot: 3

BLOK 3 GORNJA RADGONA - Slovenija, Pomurska, Gornja Radgona |
< <
Tip Min m² Max m² Min € Max € Število enot | Prosto | Rezervirano | Prodano
Stanovanje (3)
Dvosobno 47,26 47,26 400,00 400,00 1 | 1 | 0 | 0
Trisobno 73,69 73,74 114.468,84 114.964,05 2 | 2 | 0 | 0

Na atraktivni, mirni, dobro osončeni lokaciji v Gornji Radgoni lahko izbirate med 30 čudovitimi stanovanji z balkonom ali atrijem ter shrambami in parkirnimi mesti. Na voljo so 2 in 3 in 4-sobna stanovanja, med 46,84m2-124,97 m2. Ogrevanje z samostojno toplotno črpalko za vsako stanovanjsko enoto in vgrajenim  stenskim  konvektorjem. Stanovanja so primerna tudi za starejše občane zaradi bližine doma za ostarele z možnostjo oskrbe, kot tudi za invalide. Urejeno parkirišče za stanovalce.  

Prednosti stanovanj:

- novogradnja

- kvalitetna in svetla stanovanja z balkoni/atriji in shrambami v pritličju

- neposredna bližina doma starejših občanov (sosednji objekt), ki zagotavlja starejšim kupcem druženje in storitve oskrbe v skladu z individualnimi potrebami

- nizki stroški bivanja (dobra izolacija fasade, samostojna toplotna črpalka za vsako stanovanjsko enoto)

- v  vseh stanovanjih  bodo  vgrajene centralne  stropne prezračevalne  naprave

- bližina Zdravilišča Radenci, Avstrijske meje, sprehajalnih poti in urejenega parka ter nogometnega igrišča

- urejeno parkirišče pred blokom

 - vsa potrebna infrastruktura v bližini; trgovine, vrtec, šola, zdravstveni dom, pošta, banka.

- stanovanja bodo vseljiva konec meseca septembra 2020.

Gornja Radgona

Blok je etažnosti P+4N. V pritličju se nahajajo stanovanja z atriji, shrambe vseh stanovanj in skupna kolesarnica. V nadstropjih najdemo stanovanja z balkoni.

FASADA: Fasada celotnega objekta bo izvedena kot kontaktna fasada s predpisano toplotno izolacijo v debelini 22  cm.

STREHA: Streha bo  ravna. Strešna kritina bo  iz PVC  folije  deb1,8mm, toplotna  izolacija EPS  deb  25cm.

SKUPNI PROSTORI: Tlaki vetrolova in veznih hodnikov ter stopniščnih podestov bodo izvedeni v granitogresu vključno z nizko stensko obrobo. Nastopne ploskve stopnic bodo izvedene v granitogresu.

Pri glavnem vhodu v stanovanjski objekt bo vetrolov z domofoni in poštnimi nabiralniki. Iz vetrolova bo dostop na  stopnišče z dvigalom.
Stopnišča v vseh nadstropjih stanovanjskega dela objekta se navezujejo na notranje vezne hodnike, iz teh pa posamezni vhodi v stanovanja.

TALNE OBLOGE: Tlaki v dnevnih sobah, spalnicah, kuhinjah in kabinetih ( odvisno od vrste stanovanja) bodo izvedeni  v gotovem hrastovem troslojnem  parketu (1. kvaliteta), z nizkimi zaključnimi letvicami.

Na tleh v kopalnicah in predprostorih bo položena keramika, kjer pa so kuhinje sestavni del jedilnice in dnevnega prostora, pa bo tlak poenoten.

SANITARNA OPREMA: V kopalnicah  bodo vgrajeni:  umivalnik, sanitarna školjka brez roba s pokrovom( kot npr.  Villery Boch),   tuš  steklena stena s  armaturami . Pršna kad se izvede iz talne keramike s povečanim nagibom proti talnemu odtoku v ravnini  tlaka.

OKNA: Vsa zunanja okna stanovanj bodo iz PVC profilov (Uw =0,9) senčenje steklenih površin bo omogočeno z alu žaluzijami.

OGREVANJE: Vsaka stanovanjska enota bo imela ločen sistem za ogrevanje  in hlajenje prostorov in sanitarne vode s  toplotno črpalko in vgrajenim  stenskim  konvektorjem. Ogrevanje stanovanj bo urejeno s talnim ogrevanjem. Stopnišča in ostali pomožni prostori ne bodo ogrevani.

PREZRAČEVANJE: V  vseh stanovanjih  bodo  vgrajene centralne  stropne prezračevalne  naprave, ki jih  odlikujejo odlične tehnične lastnosti:  visoka učinkovitost vračanja toplote,  najtišje delovanje, mala poraba energije.  Inovativna, moderna oblika in individualne nastavitve zadovoljijo še tako zahtevno stranko. Prezračevanje stanovanj in vseh zunanje ležečih prostorov bo lahko tudi  naravno z odpiranjem zunanjih oken. Shrambe bodo prezračevane naravno (skozi vrata).

NOTRANJA VRATA: Notranja vrata  v stanovanjih  bodo lesena furnirana hrastova, podboj  kovinski. Vsa vrata bodo opremljena s kljuko in ključavnico.

VHODNA VRATA: Vhodna vrata bodo protipožarna EI30, varnostna in protivlomna z ustrezno toplotno in zvočno izolacijo, hrastov  furnir, podboj  kovinski. Opremljena bodo z varnostno cilindrično ključavnico in vratnim kukalom.

DVIGALO: Objekt bo imel osebno dvigalo z velikostjo kabine v skladu s predpisi za to vrsto objektov.

SHRAMBE: vsako stanovanje ima svojo shrambo v pritličju bloka. Vrata v  shrambah   bodo kovinska   z  režami za zračenje.

PARKIRNA MESTA: Parkirišča stanovalcev bodo locirana na zunanjem parkirišču. Parkirišča  bodo  pokrita (kovinska  nadstrešnica).

Filter:
oznaka vrsta tip velikost m² cena €
Stanovanje - dvosobno
OS4645510MR stanovanje dvosobno 47,00 400,00 Prosto
Stanovanje - trisobno
PS4645495MR-2 stanovanje trisobno 73,00 114.964,05 Prosto
PS4645496MR-3 stanovanje trisobno 73,00 114.468,84 Prosto
BLOK 3 GORNJA RADGONA - Slovenija, Pomurska, Gornja Radgona

1 od 10

Prejšnja slika Naslednja slika
Galerija

Kontaktni podatki

Atrium nepremičnine d.o.o.
Partizanska cesta. 26
2000 Maribor
GSM:
+386 41 421 195
Telefon:
+386 2 600 18 00
Fax:
+386 2 600 18 01

Pošlji povpraševanje

E-mail je uspešno poslan!

Pošlji